Inschrijven

Schrijf je hier in voor Antibarbari Open 2021. Elk team moet minimaal uit 8 personen bestaan. De inschrijfkosten zijn €19,91 per persoon. De volledige betaling moet in ieder geval voor 9 juli zijn voldaan. 

Tijdens het toernooi worden de reglementen van de overheid gehandhaafd rondom de huidige COVID-19 situatie. Wij houden de persconferenties dan ook goed in de gaten!

We hopen dat het toernooi door kan gaan zoals we gewend zijn. We hebben de grens getrokken bij minstens 500 personen. Als de maatregelen dit niet toelaten zullen we het evenement dus helaas moeten cancelen. Dit betekent dus ook dat de eerste 500 deelnemers (mits het doorgaat) zijn verzekerd van een plaats binnen het toernooi. Alle deelnemers boven de 500 krijgen te horen dat zij dus niet 100% verzekerd zijn van een plaats. Iedereen boven de 800 komt automatisch op de reservelijst.

We maken op 16 juli bekend of het toernooi doorgaat. Indien het niet doorgaat, zal iedereen uiteraard zijn inschrijfgeld weer teruggestort krijgen.

Wat krijgen jullie terug voor de inschrijfkosten:

  • Een super leuk toernooi met veel gezelligheid en activiteiten
  • Lunch
  • Avondeten
  • Feest in de tent op het hoofdveld (tot 23 uur)

Let op! Dit jaar zal het feest in de kantine, na afloop van het feest in de tent, alleen voor leden van Antibarbari zijn. Dit komt doordat de capaciteit in de kantine maar beperkt is! Bestaat jouw team uit leden van Antibarbari geef dan hieronder de namen op. 

Als je geen lid bent van Antibarbari kun je na afloop van het feest in de tent (onder voorbehoud) terecht bij een afterparty! De plek wordt nog bekend gemaakt!

Teamgegevens